BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN

Количка

0 артикула
Начало Марки

Марки

«1»

PRECISION

Фирмата е основана в Сърбия през 1974 г. като малко часовникарско ателие и е пререгистрирано като дружеството през 1989 година. PRECISION е регионален лидер в производството на рекламни материали и ученически пособия. Произвеждат над 200 000 тефтери, 60 000 различни агенди, корпоративни подаръци и др. Над 60% от цялата продукция се изнася в България, Италия, Франция, Русия, Гърция, Македония, Босна и Херцеговина и Черна гора. Повече от 40 години стабилност и постоянност в бизнеса, с тенденция за постепенно и непрекъснато развитие PRECISOIN са с 3000 бизнес партньори в Сърбия и чужбина, предимно в Европа. Получили са много  награди и признания за производствени резултати, бизнес политика, отношение към клиенти, качество, дизайн, както и за функционалност на изделията. Гъвкавата  производствена технология  позволява в рамките на основните производствени програми да се удовлетворят всички специфични и конкретни изисквания на нашите клиенти.

402
продукти

Hidea

Брандът Хайдиа (Hidea) предлага голямо разнообразие от промоционални продукти в различни категории, които обхващат предмети за офиса, дома, за пътуване и време навън, както и чаши, текстил, технологични аксесоари, ключодържатели, химикалки, прибори и лични принадлежности. Компанията е основана през 1944 г., за да създава, развива и разпространява корпоративни подаръци на професионалисти. Със седалище в Коимбра, тя присъства на 3 континента и работи с клиенти в повече от 100 страни. В момента с повече от 1000 служители, фирмата има офиси в Лисабон, Мадрид, Барселона, Бърно, Прага и Сао Пауло, както и офиси за обществени поръчки в Шанхай, Нинбо и Шенжен.

0
продукти

VRtualSpace

ВИРчуъл Спейс е студио за разработка на дигитално медийно съдържание и софтуерни решения за пространствена визуализация във виртуална и добавена реалност. Компанията се отличава с решения за визуализация на офис в 360 градуса, както и виртуална демонстрация на продукти чрез анимирани холограми или триизмерни изображения.  

0
продукти

UMA

С производство над 80 милиона промоционални продукта годишно, UMA е един от водещите производители на рекламни химикалки в Германия.
Един креативен и независим екип, който гледа неумолимо напред и е взел решителна международна позиция.

 

5
продукти

Persona Gift

Фирмата съществува на пазара от три поколения като семейно търговско предприятие, създадено през 1933 г. Първоначално фирмата произвежда конски хамути. Като днес произвежда богато разнообразие от елегантни подаръци. 

Днес PersonaGift е специализирана в производството на персонални рекламни и корпоративни подаръци от естествена кожа и други атрактивни материали с богата палитра цветове. Успешно си сътрудничат с клиенти, като променят и създават дизайна на продуктите според техните изисквания.

101
продукти