Валута
BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
Меню
Профил
Език
Начало Марки

Марки

«1»

PRECISION

Фирмата е основана в Сърбия през 1974 г. като малко часовникарско ателие и е пререгистрирано като дружеството през 1989 година. PRECISION е регионален лидер в производството на рекламни материали и ученически пособия. Произвеждат над 200 000 тефтери, 60 000 различни агенди, корпоративни подаръци и др. Над 60% от цялата продукция се изнася в България, Италия, Франция, Русия, Гърция, Македония, Босна и Херцеговина и Черна гора. Повече от 40 години стабилност и постоянност в бизнеса, с тенденция за постепенно и непрекъснато развитие PRECISOIN са с 3000 бизнес партньори в Сърбия и чужбина, предимно в Европа. Получили са много  награди и признания за производствени резултати, бизнес политика, отношение към клиенти, качество, дизайн, както и за функционалност на изделията. Гъвкавата  производствена технология  позволява в рамките на основните производствени програми да се удовлетворят всички специфични и конкретни изисквания на нашите клиенти.

344
продукти

VRtual Space

"Вирчуъл Спейс" е български стартъп, който помага на компании да постигат целите си за дигитализация на ключови процеси чрез решения за пространствена визуализация във виртуална и добавена реалност. Продукти на компанията са корпоративни обучения във виртуална реалност, интерактивни каталози с добавена реалност и дигитална демонстрация на продукти. 

0
продукти

Hidea

Брандът Хайдиа (Hidea) предлага голямо разнообразие от промоционални продукти в различни категории, които обхващат предмети за офиса, дома, за пътуване и време навън, както и чаши, текстил, технологични аксесоари, ключодържатели, химикалки, прибори и лични принадлежности. Компанията е основана през 1944 г., за да създава, развива и разпространява корпоративни подаръци на професионалисти. Със седалище в Коимбра, тя присъства на 3 континента и работи с клиенти в повече от 100 страни. В момента с повече от 1000 служители, фирмата има офиси в Лисабон, Мадрид, Барселона, Бърно, Прага и Сао Пауло, както и офиси за обществени поръчки в Шанхай, Нинбо и Шенжен.

25
продукти

UMA

С производство над 80 милиона промоционални продукта годишно, UMA е един от водещите производители на рекламни химикалки в Германия.
Един креативен и независим екип, който гледа неумолимо напред и е взел решителна международна позиция.

 

5
продукти

Persona Gift

Фирмата съществува на пазара от три поколения като семейно търговско предприятие, създадено през 1933 г. Първоначално фирмата произвежда конски хамути. Като днес произвежда богато разнообразие от елегантни подаръци. 

Днес PersonaGift е специализирана в производството на персонални рекламни и корпоративни подаръци от естествена кожа и други атрактивни материали с богата палитра цветове. Успешно си сътрудничат с клиенти, като променят и създават дизайна на продуктите според техните изисквания.

94
продукти

Colorissimo

Колорисимо е Полска компания, която разработва висококачествени брандирани бизнес аксесоари по собствен дизайн. Брандът е създаден с особено внимание към високо качество на материали, изработка и цветове. Потрбителското изживяване се подсилва от луксозно опаковани комплекти от продуктовата им гама, която включва: чадъри, бутилки, инструменти, раници, еко аксесоари и други.

113
продукти

Senator

100 години SENATOR®.

100 производство в германия.

Продуктите на senator® се отличават, защото представят задълбочена концепция, насочена към индивидуализирано представяне на марката: широка гама от дизайни, надеждно производство и персонализиран печат гарантират перфектното съчетание с вашата марка.

 

Качество, Произведено в Германия: От 1920

Производството и разработката на писалки са нашата страст вече 100 години. Ценностната ни система в Германия и годините ни опит в производството са вашите гаранции за продукти с дълъг живот, които ще постигнат рекламен успех.

 

Перфектна технология за брандиране на идентичност за всяка марка

Цялата гама от впечатляващи опции за печат на нашите писалки и чаши е гаранция за най-доброто представяне на вашите маркови идентичности. Ние можем да ви помогнем да изберете най-подходящите варианти за брандиране и да проектирате вашите рекламни артикули, за да оставите трайни впечатления.

 

Носим отговорност за вашата безопасност

Продуктите на senator® винаги са безопасни и изпълняват всички законни изисквания. За нас членството в BSCI и Sedex е естествено, както и сертификацията по ISO 9001, 14001 и SMETA.

 
61
продукти

More Than Gifts

Брандът "MORE THAN GIFTS" е специализиран в разнообразни продуктови категории и осигурява пълно обслужване от начало до край, с цел да гарантира най-доброто брандиране, рентабилност, бързина на изпълнение и устойчивост. С непрекъснати инвестиции, иновации и технически разработки вече повече от 50 години компанията се развива, с цел да увеличи добавената стойност в цялата верига на доставките и да иновира индустрията на промоционалните артикули.

266
продукти