BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN

Количка

0 артикула
Начало Контакт

Контакт

"Лемакс БГ" ЕООД е официален представител на фирма „PRECISION” за България, която е една от водещите в производството на рекламни материали в Европа.


 Предлагаме висококачествени тефтери и агенди с механизъм в различни размери и цветове, папки, кожени портфейли и калъфи за банкови карти с RFID защита.

Предлагаме богато разнообразие от рекламни материали - USB памети по индивидуален дизайн, компютърни светещи мишки за лаптоп, бизнес и корпоративни подаръци, луксозни аксесоари от кожа, печатни материали и др. 

Изработваме рекламни и бизнес подаръци по индивидуален дизайн.

Предлаганите от нас рекламни материали въздействат не само с поставения върху тях рекламен надпис, но и с неповторимия си дизайн и функционалност.

Носители сме на наградата на „Реклама Експо” за художествено-пространствено оформление през 1998 и 1999 година. 


Двадесет и пет годишното ни присъствие на българския пазар допринесе за разширяването на фирмата и комплексността в обслужването на нашите клиенти. За този период придобихме опит и знания, които ни помагат да отговорим на Вашите нужди по най-добрия начин. Ние не спираме да се учим, да се усъвършенстваме и да следим за най-новите тенденции в рекламния пазар, за да можем да предложим ефективни решения за Вашия корпоративен и прокдуктов имидж.

Полетата с * са задължителни.
Код за сигурност