BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN

Количка

0 артикула

Политика за личните данни

Уважаеми Бизнес Партньори,

              Във връзка с предизвикателствата на Общия регламен за защита на данните (GDPR, Регламент (ЕС) 2016/679), в сила от 25 май 2018 година, в качеството си на администратор на лични данни ние, "Лемакс БГ" ЕООД се ангажираме да осигурим  съответствие със законодателството на ЕС и Р. България по отношение на обработването на личните данни и защитата на "правата и свободите" на лицата, чийто лични данни събираме и обработваме.

Какво е GDPR/ОРЗД и защо е нужен?

              GDPR принуждава бизнеса да организира по-добре своите структури от данни, да минимизира събираните лични данни и да залага от концептуално ниво защитата на лични данни, както и да реорганизира структурата си. Администраторите на данни ще са длъжни да знаят къде се съхраняват данните на потребителите им и кой има достъп до тях. От гледна точка на потребителите, GDPR цели да се погрижи за възможността те да имат контрол над данните, които предоставят или вече са предоставили, за да получат дадена услуга онлайн. GDPR засяга всеки бизнес, работещ с данни на потребители от ЕС.

               С настоящата Политика на поверителност бихме искали да Ви обясним каква информация събираме и как я използваме. Тази политика за поверителност се отнася единствено за информацията, която се събира чрез този Уебсайт и не се отнася за информация, събирана и обработвана от "Лемакс БГ" ЕООД на основание други законосъобразни способи, подлежащи на друг вид регламентиране.

                Данните, които попълвате при регистрация или поръчка в електронния магазин на "Лемакс БГ" ЕООД, са ни необходими единствено за да може нашите продукти да се придвижат до вас. Те са криптирани и се съхраняват при нас, като може по всяко време да бъдат редактирани или променяни. В случай, че желаете да премахнем/редактираме предоставените от Вас лични данни, можете да се свържете с нас на имейл адрес lemaxbg@lemaxbg.com

               Ние не събираме информация извън необходимата, няма да обработваме Вашите данни и те няма да бъдат предоставяни на външни лица, с изключение на куриерската компания, която ще извърши доставката, обслуващата ни счетоводна къща, а тя съответно на НАП, които от своя страна са също администратори на лични данни и имат съответните политики за защита на личните данни

               В случай, че сте избрали да попълните контактната форма на нашия Уебсайт, се изисква да предоставите някои лични данни, като например име(на), телефонен номер, e-mail адрес и др.. Събраната информация се обработва от "Лемакс БГ" ЕООД единствено с цел предоставяне на искани от Вас услуги, подадени от Вас заявки и за осъществяване на връзка с Вас, като наши клиенти. Вие не сте задължени и ние не изискваме от Вас да въвеждате или да предоставяте персонално разпознаваема (лична) информация, за да разгледате нашия Уебсайт или за да осъществите достъп до по-голямата част от съдържанието му. В случай, че по свое собствено желание и преценка обявите публично свои лични данни, специфични подробности за Вас или друга информация за Вас и Вашите действия на публично достъпните секции от сайта, то трябва да знаете, че спрямо тази информация не се прилага Закона за защита на личните данни и съответно "Лемакс БГ" ЕООД не носи отговорност за нея.

Къде и как се съхраняват личните данни?

               Данните, подавани във форми за контакт, като e-mail и име, се съхраняват единствено и само с цел отговор на направено запитване и история на запитванията. При поискване, могат да бъдат анонимизирани.

               Данните, подавани във форми за регистрация се използват за идентификацията ви като конкретен потребител и достъпност до по-богата и персонализирана информация/ресурси на уебсайта. Съхранението на тези данни спазва посочените досега мерки за сигурност.

               В случай, че сте се абонирали за newsletter, предоставените от вас данни ще бъдат използвани за известия за промоции, известия и съобщения свързани с уебсайта и засягащи ви теми.

               Данни, свързани с методи на разплащане, които предоставяте към трети лица като част от процеса на заплащане (куриерски компании) са субект на техните условия за ползване и предоставяне на услуги и сътоветно - тяхна отговорност.

               Генерално, достъп до данните Ви имат единствено администраторите на този уебсайт, в това число и технически лица в зависимост от споделената информация.

               Ние, от "Лемакс БГ" ЕООД,  уважаваме неприкосновеността на личните Ви данни. Затова не събираме лична информация от посетителите на сайта, освен ако те не ни я предоставят доброволно.

              "Лемакс БГ" ЕООД е регистриран администратор на лични данни вписан в „Регистъра на администраторите на лични данни и на водените от тях регистри“ воден от КЗЛД с идентификационен No 364711