BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN

Количка

0 артикула

Три причини да планирате рекламните си материали в началото на 2022 г.

Дата: 2022-01-24

 

 

 

Защо да мислим за рекламни материали сега?

Възможности през 2022

 

Уважаеми клиенти, 

Мисията на екипа на "Лемакс БГ" е да споделяме с вас хитрини от близо тридесетгодишния ни опит на пазара и да съдействаме с разумни решения. В настоящия бюлетин разглеждаме три пазарни тенденции, които да съобразите спрямо годишните си планове за рекламни материали. Ето защо сега е отличен момент за действие:  

 

1. Наличности по стари цени

Суровините за производство и услугите за електроенергия и транспорт драстично поскъпват. Това ще предизвика всеобхватно увеличение на цените на пазара. Продуктите, които са вече изработени и доставени до центровете за дистрибуция, са на по-добри цени сега, от тези, които се очакват в следващи зареждания. Очакваме тези по-добри условия да се запазят до изчерпване на количества.

Луксозна агенда А5 с метална закопчалка 101.506.54

Към продукта »

Агенда А5 с рингов механизъм и метална лайсна 101.307.80

Към продукта »

 

2. Разпродажба на продукти

Реализацията на поръчки през зимния сезон се забави поради намаления работен състав. В резултат от това, много продукти останаха с високи складови наличности, което кара дистрибуторите да обявяват промоционални кампании.

Стъклена бутилка Quintana 94783 с поставка за телефон

Към продукта »

Bluetooth високоговорител с микрофон Perey 97253

Към продукта »

 

3. По-богат избор

Закъснения в етапи производство и доставка доведоха до зареждане на големите дистрибутори по-късно и сега има по-разнообразно предлагане от Октомври, Ноември и Декември. В нормални обстоятелства всички се целят да бъдат най-добре подготвени за зимната кампания, но през 2021 бяхме свидетели на глобални феномени. Много продукти бяха с изчерпани наличности през активния сезон и сега се предлагат на специални условия. 

Химикалка KISO 81102 от ABS с цветен клипс и бяло тяло

Към продукта »

Раница LOGAN 52635 с преден преден джоб с цип

Към продукта »

 
 
Още продукти

Новата година носи нови възможности и сме обнадеждени за един стабилен и силен сезон, защото започваме с богат избор и много предложения на все още ниски цени. Силно препоръчваме да заложите на добро планиране на годишната си рекламна кампания, за да се възползвате от промоции и да избегнете предизвикателствата на доставка в последния момент. 

 

Изберете да работите с нас, заради нашите хубави неща и умни решения.

Екипът на "Лемакс БГ" ЕООД